Voor ieder vraagstuk de juiste specialist

Drie bedrijven met meerdere expertises. Door de brede ervaring en de diversiteit aan onderzoeksspecialisten hebben we voor ieder vraagstuk de juiste specialist.

Markteffect is een full-service marktonderzoeksbureau uit Eindhoven en bestaat sinds 2007. De organisatie heeft de afgelopen jaren een ontzettend sterke groei doorgemaakt.
Markteffect is gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe en strategische marktonderzoeken. Vaak liggen strategie, branding en/ of marketing(communicatie) hieraan ten grondslag. We verdiepen ons in de klant, de branche en het vraagstuk en zorgen met maatwerk en innovatief onderzoek voor een passende oplossing. Dat doen we voor de zowel Nederlandse opdrachtgevers, maar ook voor andere organisaties over de hele wereld. 

In 2020 werd Markteffect door branchevereniging MOA genomineerd voor de titel ''Marktonderzoeksbureu van het Jaar''.

Innovatief

Toonaangevend

Hoog serviceniveau

DirectResearch is een gedreven marktonderzoeksbureau in hartje Amsterdam. DirectResearch is expert op het gebied van marktonderzoek en ontzorgt organisaties met het verzamelen van de juiste inzichten op het gebied van branding, communicatie, nieuwe producten en diensten en customer experience. We doen dit op een tijdige, transparante en flexibele manier en combineren slimme tools en oplossingen met klantgerichte en ervaren medewerkers. DirectResearch maakt de juiste inzichten toegankelijk en praktisch toepasbaar om iedere organisatie verder te helpen bij het nemen van  slimmere en snellere beslissingen.

DirectResearch is al sinds 2005 het meest flexibele marktonderzoeksbureau.

Flexibel

Transparant

Klantgericht

"Geen dag is hetzelfde,
altijd nieuwe uitdagingen!"
Bob Derix  | Markteffect