Voor ieder vraagstuk de juiste specialist

Drie bedrijven met meerdere expertises. Door de brede ervaring en de diversiteit aan onderzoeksspecialisten hebben we voor ieder vraagstuk de juiste specialist.

Markteffect is een full-service marktonderzoeksbureau uit Eindhoven en bestaat sinds 2007. De organisatie heeft de afgelopen jaren een ontzettend sterke groei doorgemaakt.
Markteffect is gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe en strategische marktonderzoeken. Vaak liggen strategie, branding en/ of marketing(communicatie) hieraan ten grondslag. We verdiepen ons in de klant, de branche en het vraagstuk en zorgen met maatwerk en innovatief onderzoek voor een passende oplossing. Dat doen we voor de zowel Nederlandse opdrachtgevers, maar ook voor andere organisaties over de hele wereld. 

In 2020 werd Markteffect door branchevereniging MOA genomineerd voor de titel ''Marktonderzoeksbureu van het Jaar''.

Innovatief

Toonaangevend

Hoog serviceniveau

DirectResearch is een gedreven marktonderzoeksbureau in hartje Amsterdam. DirectResearch is expert op het gebied van marktonderzoek en ontzorgt organisaties met het verzamelen van de juiste inzichten op het gebied van branding, communicatie, nieuwe producten en diensten en customer experience. We doen dit op een tijdige, transparante en flexibele manier en combineren slimme tools en oplossingen met klantgerichte en ervaren medewerkers. DirectResearch maakt de juiste inzichten toegankelijk en praktisch toepasbaar om iedere organisatie verder te helpen bij het nemen van  slimmere en snellere beslissingen.

DirectResearch is al sinds 2005 het meest flexibele marktonderzoeksbureau.

Flexibel

Transparant

Klantgericht

Team Vier bestaat sinds 1983 en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een full-service marktonderzoeksbureau. Bij ons draait alles om het leveren van creatief maatwerk, waarbij complexe vraagstukken niet uit de weg gegaan worden, en échte betrokkenheid bij de klant. We werken dan ook al jarenlang samen met grote en kleine opdrachtgevers in verschillende branches. Door onze omvang kunnen we snel schakelen zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. We zijn trots op onze ISO-certificeringen. Onze onderzoekers zijn open-minded en we zijn ervan overtuigd dat de beste samenwerking ontstaat als er een echte wisselwerking met klanten is. Voor het laten uitvoeren van KTO’s en MTO’s, merk- en communicatie-onderzoeken, customer journeys en onderzoeken naar de bezorgkwaliteit van transactiepost en folders bent u bij ons aan het juiste adres.

Betrokken

Creatief

Snel

"Geen dag is hetzelfde,
altijd nieuwe uitdagingen!"
Kirsten Ballemans  | Markteffect