Laatste nieuws over de ME Research Group

Team Vier & DirectResearch fuseren per 1 januari 2021. Gaan verder onder "DirectResearch" merknaam

14 december 2020

Meer lezen

Markteffect wint MOAward Bureau van het Jaar 2020!

25 september 2020

Markteffect is verkozen tot Bureau van het Jaar 2020 door de MOA vakjury. De prestigieuze prijs vanuit de branche vereniging is een enorme eer en trotste prestatie. 
Lees hier het volledige nieuwsbericht

Webinar Markteffect

20 april 2020

Op vrijdag 24 april van 12:00 - 12:30 uur organiseert Markteffect een webinar. Het onderwerp van deze sessie luidt als volgt: Do's & don'ts op het gebied van marktonderzoek en marketing tijdens de coronacrisis

Onderzoek naar Generatie Z: ‘Ze geven graag hun eigen mening’

15 april 2020

Irene Joris, Research Manager bij Markteffect, weet precies wat Generatie Z anders maakt dan haar andere generaties. Ze legt uit hoe onderzoekers deze doelgroep het beste benaderen.

Barometer consumentengedrag & -bestedingen tijdens Coronacrisis

23 maart 2020

We horen van veel klanten en relaties dat hun uitdagingen vergelijkbaar zijn aan die van ons: het zo goed mogelijk doorkomen van deze lastige tijden. Vanuit die gesprekken proberen we zo goed mogelijk mee te denken welke inzichten vanuit research perspectief relevant kunnen. 

‘Bedrijven in de top vier zijn groter, maar een olifant eet je in delen’

9 maart 2020

Markteffect, gespecialiseerd in marktonderzoek, is flink gegroeid, maar daar blijft het niet bij, als het aan Edgar de Beule en Hesam Fahimi ligt.

Onderzoeksbureau Markteffect bij 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland!

5 maart 2020

Markteffect staat in de Top 250 Groeibedrijven van Nederland. Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en nlgroeit stelden deze lijst van snelgroeiende bedrijven samen. Deze prijs is voor Markteffect een nieuwe bekroning voor de exponentiële groei in omvang én kwaliteit van de afgelopen jaren.

Een enorm potentieel voor #GivingTuesdayNL

27 februari 2020

GivingTuesday, de wereldwijde actiedag om elkaar te helpen, blijkt ook in Nederland een enorm potentieel te hebben. De eerste editie in 2019 (met een mediabudget van 0 euro) leverde direct een bekendheid van 7% op. Daarmee zijn de initiatiefnemers, Jordan van Bergen en Theo Hesen, heel tevreden. 

Baas Markteffect staat stoel af aan Jackie en Jaylani

17 februari 2020

Markteffect heeft deelgenomen aan de zesde editie van ‘JINC Baas van Morgen’. Op 23 januari 2020 stond Joris Schellekens voor één dag zijn stoel af aan Jackie en Jaylani. Markteffect maakt deel uit van een groot gezelschap: in het totaal deden maar liefst 317 ‘bazen’ in Nederland mee aan het evenement.

DirectResearch volop aanwezig op het Marketing Insights Event 2020

10 februari 2020

DirectResearch was op 5 en 6 februari volop aanwezig op de 18e editie van het MIE, het grootste Marketing Insights Event van Nederland in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Markteffect neemt Dynamic Concepts Consultancy over

4 februari 2020

Marktonderzoekbureau Markteffect uit Eindhoven heeft branchegenoot Dynamic Concepts Consultancy per 1 februari 2020 overgenomen. Dynamic Concepts Consultancy zal volledig geïntegreerd worden in de vestiging van Markteffect die in het centrum van Eindhoven gelegen is.

Markteffect Platina Sponsor op MIE 2020

16 januari 2020

Net als vorig jaar neemt Markteffect ook in 2020 een prominente plek op het MIE: hét event voor marketing insights professionals. Het event met +- 2.500 bezoekers vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht, op 5 en 6 februari. We verzorgen een unieke Masterclass, een presentatie met Corendon en meerdere Round Tables over podcasts. Lees hier op welke momenten en wáár je ons kunt vinden!

Platform Content en marktonderzoeksbureau Markteffect starten samenwerking

4 december 2019

Platform Content en Markteffect gaan samenwerken op het gebied van marktonderzoek. Zo kan Platform Content het vakgebied en eigen leden voorzien van nieuwe inzichten, relevante feiten, cijfers, trends en ontwikkelingen.

Markteffect voor de 6e keer winnaar van de FD Gazellen Award!

17 oktober 2019

BAM! Voor de vijfde keer op rij, en in totaal alweer voor de zesde keer, mag onderzoeksbureau Markteffect zich één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland noemen! De structurele groei wordt bekroond met een FD Gazellen Award: een prestigieuze ondernemersprijs die door het Financieel Dagblad wordt uitgereikt.