DirectResearch volop aanwezig op het Marketing Insights Event 2020

10 februari 2020

DirectResearch was op 5 en 6 februari volop aanwezig op de 18e editie van het MIE, het grootste Marketing Insights Event van Nederland in de Jaarbeurs in Utrecht. 

Het congres bood volop inspiratie voor (digital) marketeers, data-analisten, researchers en andere insights-professionals. Naast het overkoepelende thema ‘It’s all about insights’, stond het MIE dit jaar in het teken van Vitality en de toekomst.

DirectResearch pakte uit met een eigen stand dat in het teken stond van haar 15-jarig bestaan. 15 jaar, waarin we mooie ontwikkelingen hebben doorgemaakt en meer dan ooit vooruit kijken, samen met onze medewerkers en opdrachtgevers. DirectResearch presenteerde in haar stand haar nieuwe huisstijl, website en onderzoeksoplossingen en bood kleurrijke cakejes aan voor de lekkere trek

Samen met Peter van Steensel van Positioneringsgroep, presenteerden we ons nieuwe onderzoek rondom de meerwaarde van betekenisvolle merken. Wanneer is een merk betekenisvol, hoe kan een merk hier invulling aan geven. Op basis van eigen onderzoek, lieten we tijdens deze presentatie zien dat betekenisvol zijn met je merk geen keuze is, maar een must. Meer informatie over de presentatie volgt.

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze aanwezigheid op het MIE kunt contact opnemen met Direct Research via info@directresearch.nl