Markteffect Platina Sponsor op MIE 2020

16 januari 2020

Net als vorig jaar neemt Markteffect ook in 2020 een prominente plek op het MIE: hét event voor marketing insights professionals. Het event met +- 2.500 bezoekers vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht, op 5 en 6 februari. We verzorgen een unieke Masterclass, een presentatie met Corendon en meerdere Round Tables over podcasts. Lees hier op welke momenten en wáár je ons kunt vinden!

De centrale groene bar zal ook dit jaar volledig Markteffect-branded zijn. Naast de aanwezigheid van deze bar hebben we natuurlijk ook een eigen stand, stand 6. Kom gerust even langs voor een kopje koffie of thee, immers is onze bar slechts twee meter van ons vandaan! Tevens verzorgen wij een klantpresentatie, een Masterclass en twee Round Table sessies.

Lees hieronder meer over onze presentatie, Masterclass en Round Tables

KLANTCASE CORENDON - CORNÉ HOOGENDOORN (MARKETING DIRECTEUR)

Van challenger brand naar leading brand: hoe Corendon marktonderzoek gebruikt voor haar ambitieuze groeistrategie

Hoe groeide Corendon uit tot een leading brand? Dit was het gevolg van een ambitieuze strategie en gevalideerde cijfers uit marktonderzoek, maar ook door out of the box te denken, razendsnelle besluiten en emotie.

Met de bekende marketing activaties (een Boeing 747 in de tuin van het Corendon hotel, sponsoring van veldrijden en de spotjes van Cor en Don) bouw je een sterk merk, maar hoe speel je tegelijkertijd in op de customer journey én voldoe je aan een torenhoge serviceverwachting?

Corné Hoogendoorn (Marketing Directeur, Corendon) vertelt je alles over de definitie van het merk Corendon, hoe je service laat aansluiten bij het brein van de consument en hoe zij samen met onderzoeksbureau Markteffect de ontzettend belangrijke positie van marktonderzoek binnen de organisatie inkleden. Een inspirerend en leerzaam verhaal van een ambitieuze marketeer!

5 februari, 13.45u-14.30u in de Markteffect Zaal
______________________________________________________

MARKTEFFECT  MASTERCLASS/ WORKSHOP - AART BONTEKONING & THE VALLEY

Markteffect Masterclass: Creëer een complete strategie om Generatie Z aan jouw merk te binden!

Aart Bontekoning, dé expert op het gebied van generatiediversiteit, neemt je mee in de belangrijkste updates die in elke generatie plaatsvinden. En Generatie Z (geboren na 1995) is echt een generatie om rekening mee te houden, omdat zij een hele andere benadering nodig hebben dan alle andere generaties. Maar hoe ga je hiermee om? Hoe en met welke boodschap kun je ze het beste bereiken?

Wat vinden zij van merken en zijn ze loyaal? En wat is de relatie met hun privé leven? Aart Bontekoning vertelt alles over deze generatie en wordt aangevuld door onderzoeksbureau Markteffect, dat uitgebreid onderzoek uitvoerde onder deze generatie. Na de theorie ga je met strategisch marketingbureau The Valley aan de slag om de wensen van Generatie Z te vertalen naar jouw werk en organisatie. Na deze pressure cooker van 3 uur loop jij naar buiten met een compleet plan van aanpak om Generatie Z meer aan jouw merk te binden!

6 februari, 09.30u-12.30u in de Desan Zaal
______________________________________________________

ROUND TABLE SESSIES - MICHAEL PETIT

Hoe profiteer je van het succes van de podcast?

De podcast wint razendsnel terrein in Nederland. Inmiddels luisteren meer dan vijf miljoen Nederlanders naar het ‘nieuwe’ fenomeen en luistert men gemiddeld ruim een uur per week aandachtig naar de meest uiteenlopende onderwerpen.

Wat zijn de daadwerkelijke feiten en cijfers achter de snelle opkomst van de podcast? En hoe kun je als merk, ook zonder er zelf een te produceren, wél profiteren van de commerciële voordelen? Michael Petit vertelt je er alles over!

______________________________________________________

Ben je benieuwd naar onze stand, onze bar, onze lezingen, Masterclass of presentatie, of wil je gewoon even gezellig een praatje komen maken? Wij zijn er beide dagen voor je en zien je graag bij Stand 6!

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze aanwezigheid op het MIE of over de presentaties kunt u contact opnemen met Michael Petit, via m.petit@markteffect.nl