Het doel? Het allerbeste product te bieden.

''Behandel je klanten als vrienden''

De oprichters van Markteffect en de ME Research Group kennen elkaar door en door. Want Edgar de Beule en Hesam Fahimi zijn al bevriend sinds de basisschool. Zij ontwikkelden al vrij snel hun eigen kijk op onderzoek. Edgar licht toe: "Die andere kijk op de markt begon eigenlijk met de uitvoering van marketingles nummer één: je opdrachtgever de vraag stellen 'Hoe heb je het graag?' De klant centraal stellen. Daarom gaan wij altijd voor een zo persoonlijk mogelijke relatie".

Dat zit ook in details, vult Hesam aan: "Als een opdrachtgever op bezoek komt, is het fijn om te zien dat iedereen even groet of een praatje maakt. Uit interesse, net zoals je zou doen als er thuis vrienden over de vloer komen. Je kunt pas echt een succesvolle samenwerking met elkaar aangaan als men graag met jou samen wilt werken."

Voor de organisaties in de ME Research Group is prettig contact en een goede relatie de basis van een vruchtbare en succesvolle samenwerking. 

Innovatie

Hoge service

Expert

‘Je moet de bedrijfscultuur goed bewaken’

Hesam Fahimi

We hebben een team van mensen die voor elkaar door het vuur gaan. Die cultuur wil ik vasthouden. Bij DirectResearch en Team Vier hebben we dezelfde mentaliteit als bij Markteffect: work hard, play hard! Iedereen zet de schouders eronder en de klant staat centraal. Maar we vinden plezier in het werk net zo belangrijk. We gaan ook echt een vriendschappelijke band aan met de klant.

Het is belangrijk dat een nieuwe collega past bij de groep en onze bedrijfscultuur. Daarom schuif ik bij alle sollicitatiegesprekken wel een ronde aan. Ik wil weten wie we aannemen. We groeien nog steeds. Maar we willen gecontroleerd groeien. Zodat we niet alleen de juiste mensen vinden, maar ook de juiste begeleiding kunnen geven. Op die manier komt het talent van een nieuwe collega ook echt tot ontwikkeling.

‘What’s next? Misschien wel het buitenland...’

Edgar de Beule

Markteffect is het grootste onderzoeksbureau uit het zuiden van Nederland. Toch zijn we relatief onbekend. De bekende bureaus zitten in de hoofdstad, in Amsterdam. Eindhoven is geweldig. Maar onze ambities zijn groot, misschien zelfs internationaal. De nieuwe bureaus zijn een flinke stap in de goede richting. Het Amsterdamse Team Vier is een fantastisch bureau. En de flexibiliteit van DirectResearch is uniek in onderzoeksland.

Met in totaal bijna 100 onderzoekers behoren we nu tot de grootste bureaus van dit land. We zijn in staat om grote projecten voor grote klanten te realiseren. Ook internationaal. Trouwens, we doen al wereldwijd onderzoek voor diverse bedrijven. Van Azerbeidzjan tot Zuid-Korea. En van Colombia tot Amerika. We hebben de mensen in huis én native speakers van alle landen. 

Onze labels

"Gewoon goed is
niet goed genoeg"
Viviana Linders | Markteffect

Het directie team

Jeannetta Berghahn

Client Director bij DirectResearch

Jeroen Jansen

Commercieel Directeur bij DirectResearch
Commercieel Directeur Markteffect

Boj Nefkens

Commercieel Directeur bij Markteffect

Peter van de Vijver

Research Directeur bij DirectResearch